Vægophæng til TV – Luksus til soveværelset

Et tv ophæng i soveværelset og du kan se frem til de bedste søndage (foto vivotel.dk)

Et tv ophæng i soveværelset og du kan se frem til de bedste søndage (foto vivotel.dk)

Soveværelset er i det moderne hjem ikke længere et sted, hvor man kun sover. Der foregår en hel masse i soveværelset, der stiller nye krav til indretning og udstyr, for eksempel er TV’et mere end nogensinde før rykket ind i soveværelset. Udviklingen er nok kommet i takt med, at danskerne har fået råd til et TV i hvert rum, så det ikke er et sjældent syn med levende billeder både i stue, køkken og ja, soveværelset.

Med et vægophæng til TV’et bliver det meget nemmere at udstyre soveværelset med den underholdende elektronik. En ting er, at du sparer gulvplads ved at hænge TV’et op på væggen. En anden ting er, at du får et langt bedre kig til TV’et, når det er hævet over dine øvrige møbler. For ikke at tale om, at det kan se helt pænt ud at have TV’et hængende, hvor det ikke samler støv.

Så skal I bare læne jer tilbage i den nyredte seng og zappe jer igennem underholdningstilbuddene. Hvis I kan blive enige om, hvad I skal se, skal det nok blive en rigtig hyggelig aften under dynen.

Et vægophæng til dit TV er praktisk, hvis pladsen er trang

Det kan jo også være, at du ikke har så mange rum at gøre godt med i dit hjem. Hvis du for eksempel bor på kollegieværelse, i en studiebolig eller bare i en lille lejlighed, kan det blive nødvendigt at indrette sit soveværelse, så det både rummer stue og sovemiljø. Nogen gør meget ud af at skelne mellem stue og soveværelse ved at holde niveauet af elektronik i soveværelset på et minimum, men hvis du slet ingen stue har, kan det godt blive meget svært.

Vægophænget får TV’ets tilstedeværelse til at synes af mindre, når du skal indrette dig på lidt plads. Frem for et kluntet TV på gulvet, kan du nemmere skjule eller i hvert fald minimere TV’ets dominans, hvis det hænger pænt på væggen. Så kan dit soveværelse også fremstå som et soveværelse, når du har brug for, at det bare skal være det.

Find vægophæng til TV her: http://www.vivotel.dk/produkter/tv-ophaeng

Læs mere om TV vægbeslag her

One thought on “Vægophæng til TV – Luksus til soveværelset

  1. Pingback: Sengetæppe – en uventet luksus til hjemmet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *