Udsmyk din altan og vær klar til sommerens fester

Hold en rigtig sommerfest på din altan (foto minaltan.dk)

Hold en rigtig sommerfest på din altan (foto minaltan.dk)

Sommeren kan virke utrolig langt væk lige nu, hvor vi går rundt med store tykke vinterjakker, vores vinterstøvler med tykke sokker inden under, varmt undertøj og vanter og huer for at holde varmen i det kolde vejr. Det er vinter i Danmark, og det betyder koldt vejr og blæst og sne eller regn de næste par måneder. Men om kun 3 måneder er det forår, og før vi ved af det, er det igen blevet sommer. Og vi glæder os. Vi glæder os til sol, sommer og varme og ikke mindst noget mere lys, som kan føles meget langt væk lige nu, hvor mørket for alvor er over os. Men vi kan godt begynde at glæde os alligevel.

Udsmyk din altan med farverige lyskæder

For når det bliver sommer igen, ja så skal den nye altan for alvor tages i brug, og du kan derfor allerede nu godt begynde at gå og glæder dig til, hvordan du kan indrette den, og hvordan du kan bruge den bedst muligt.

Det kan være en rigtig god ide at udsmykke din altan smukt, så den bliver rigtigt indbydende at bruge om sommeren. Hvad med f.eks. at købe et par farverige lyskæder, som I kan hænge op på altanen om sommeren? Det vil helt sikket give noget fest og farver til en hyggelig aften, hvor de fine lys kan skabe en god og hyggelig stemning, når I sidder samlet over god mad og et glas rødvin. Det kan også være perfekt til nogle af sommerens fester, som I kan holde i lejligheden. Så har folk lige mulighed for at gå ud på den hyggelige altan i løbet af aftenen. Sæt stearinlys derud også, det skaber også en hyggelig stemning og et godt lys.

Find en altan hos Minaltan

Se flere af vores indlæg om altaner her:

Fra din altan får du udsigt til resten af verden

Find de gode tilbud på de bedste altaner

En lys altan, en let altan eller bare din altan

One thought on “Udsmyk din altan og vær klar til sommerens fester

  1. Pingback: Altan inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *