Trappestiger, der får dig op på øverste hylde

Hvad gør man overhovedet uden en trappestige? (foto traevarer.dk)

Hvad gør man overhovedet uden en trappestige? (foto traevarer.dk)

Der kan være mange grunde til, at man får brug for en trappestige, og derfor er en trappestige bare en rigtig god ting at have stående. Hvis der skal males skur, skiftes pærer i loftslamperne eller bare hvis du skal hente noget ned fra en hylde, der sjældent bliver brugt. Trappestigen er din ven i nøden, og den er både sikker og nem at anvende.

Trappestigen er super praktisk, fordi den til og med ikke fylder særlig meget. Den kan stå gemt væk på en bagtrappe eller lignende, og når man har brug for den er det bare lige at gribe ud, klappe den op og så er den klar til at blive brugt. Du kan nemt flytte den, hvis du for eksempel bruger den til at male eller gøre rent, og den er aldrig besværlig at have med at gøre.

Til den forretningsdrivende er trappestigen et must

Hvis du driver en forretning er trappestigen helt sikkert en god investering. Det kendetegnende ved forretninger er, at man skal have mange ting på lidt plads, og det gælder nærmest alle vegne, uanset hvad man sælger. Trappestigen gør det muligt at benytte pladsen opad, når man udstiller det, man sælger, på høje reoler. Men det hænder jo, at noget skal sælges, og så skal man også kunne få tingene ned igen.

Til lageret er trappestigen også ideel, hvis man ikke har lyst til at bakse med en stor stige. Det er slet ikke sikkert, at man har brug for en almindelig stige, da de tit er lidt for høje i forhold til behovet for højder indenfor. Så er trappestigen den helt perfekte afløser for stigen, når ting skal hentes ned fra hylderne, og det skal de tit i en forretning, der går godt.

Se et stort udvalg af trappestiger hos traevarer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *