Topmadrasser: Sov godt og undgå dårlig ryg

Med en topmadras kan du undgå spændinger og opnå optimal støtte (foto ide.dk)

Med en topmadras kan du undgå spændinger og opnå optimal støtte (foto ide.dk)

Er du en af de mange danskere, der dagligt døjer med ondt i ryggen, spændinger i skuldrene og ømhed i lænden, eller er du en af dem, der har et hoved, der bare banker derud af pga. spændinger? Det kan der være mange grunde til, og det er med at finde ud af, hvad det skyldes, for i længden er gener som disse næsten ikke til at holde ud. Der er ikke noget værre end at have ondt og føle sig helt spændt i kroppen.

Sov godt og stabilt om natten med den rigtige topmadras

Der kan være mange grunde til hovedpine og spændinger. Det kan være, fordi du sidder for meget ned foran computeren i løbet af dagen og arbejder og langt fra får rørt dig nok i dagligdagen. Det kan give massive spændinger i skuldrene og nakken, og derfor er det vigtigt, at du får det løsnet lidt op engang imellem, ellers kan det give hovedpine. Sørg for at cykle til og fra jobbet og måske løbe en tur et par gange om ugen. Du kan også strække lidt ud før du går i seng eller om morgenen.

Dine spændinger kan også komme om natten, hvis du ligesom mange andre danskere simpelthen sover på et forkert underlag eller i en forkert stilling. Det kan gøre, at du spænder unødvendigt i ryggen og skuldrene. Det er derfor vigtigt, at du er yderst opmærksom på dit underlag, altså din seng, så du sikrer dig, at den giver den optimale støtte. Hvis din seng er for blød, kan du vælge at investere i en god topmadras frem for at skifte hele sengen ud. Men en god og støttende topmadras kan du komme til at undgå spændinger.

Find en topmadras hos Idemøbler

Mere information om valg af topmadras her

One thought on “Topmadrasser: Sov godt og undgå dårlig ryg

  1. Pingback: En god topmadras gør søvnen mere givtig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *