Sengetæppe – en uventet luksus til hjemmet

Du bør ikke undervurdere sengetæpper (foto cahetu.com)

Du bør ikke undervurdere sengetæpper (foto cahetu.com)

Når det kommer til stykket, hvem orker så at rede sin seng? Den ligger der og roder, og så skal man til at have samling på fjerene i dynen, knapperne, der er gået op under nattens tumult, og lagenet der er krøbet op og ligger og roder midt på madrassen. Kaos. Det er nemmere at udskyde problemerne.

Ja, alligevel er det måske værd at overveje at rede sin seng. For hvilken luksus er det ikke at komme hjem til en nyredt seng? En seng, hvor dynen ligger med fjerene ligeligt fordelt og en pude, der let banket ligger luftigt og lækker og venter. Du nyder det mere, end du vil indrømme. Men at sengen roder og så dette grundigt opryddede drømmescenarie er måske to yderpunkter. Med et sengetæppe kan du finde mellemvejen.

Sengetæpper kommer i mange designs, mange forskellige mærker laver dem – sikkert også dit yndlingsmærke – og de kommer med pang såvel som et minimalistisk udtryk. Der er altså også et til dig, og det hjælper til en god start på en god dag.

Pak rodet væk og sæt dagen i gang

Med et sengetæppe kommer du godt i gang. Hurtigt kan du få pakket nattens madrasrod væk under et skønt tæppe, der passer til resten af soveværelset. Dynen behøver ikke rystes mere end højst nødvendigt, for sengetæppet sørger for at tingene samler sig i en større enhed – under en større enhed. Hvis du har mere tid, kan du selvfølgelig altid ryste dynen ordentligt og rede sengen pænt under sengetæppet.

Uanset hvad, så er der ro og renlighed bag der, når du går ud af soveværelset. Og så har du måske også fået skabt den ekstra sammenhæng, rummet så længe har manglet. Med et sengetæppe er det let – så behøver du ikke tænke på, hvordan sengetøjet ser ud. Med et sengetæppe får du hurtigt startet dagen med et udtryk af luksus – og luksus at komme hjem til! Klik her og se udvalget af sengetæpper.

Eller læs mere om soveværelset her:

Vægophæng til TV – Luksus til soveværelset

Giv dit soveværelse karakter med lækkert sengetøj

En seng skal være så god, at man savner den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *