Om Selfn.dk

Det er en stor opgave at få din bolig til at føles som et hjem. Det kræver både gode idéer og god indretningssans. Den opgave vil vi gerne hjælpe dig med. Vi mener, at alle skal have råd og mulighed for at skabe sig det hjem, de ønsker. Derfor kan du på dette site læse indlæg med masser af nemme indretningstips, gode råd til, hvad du skal købe, og så kan du nemt finde ud af, hvor du får de bedste tilbud på kvalitetsprodukter. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at komme i gang, og også billigere at finde de ting, der gør et hjem for dig.

Få de store ting på plads først…

Det er vores erfaring, at det er de små ting i din indretning, som giver det tydeligste billede af, hvem du er. Det er tit her, din stil virkelig skinner igennem. Men hvis der skal være plads til det, skal nogle af de større møbler være på plads først. Senge. Madrasser. Garderobeskabe. Reoler. Sofa og lænestole. Gardiner og maling til væggene. Der er tonsvis af store ting, du skal anskaffe dig. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde dem til den bedste pris. Vi mener ikke, at alle produkter skal være de allerbilligste. Store møbler til din indretning er en langtidsinvestering. Derfor er det en god idé at prioritere kvalitet frem for pris, og på dette site kan du finde produkter, du bliver glad for i længden til den billigste pris.

….Og så til de små ting

Når sengen står, hvor den skal, og gardinerne skaber et hyggeligt lys, er det tid til at sætte prikkerne over alle i’erne. Det er detaljerne, som giver det sidste hjemlige præg. Vægure, plaider i lækker kvalitet, billeder til væggene og vaser til de åbne vindueskarme. Det er alt sammen med til at skabe den hjemlige hygge, du leder efter. Der er tonsvis af småting at vælge imellem både i butikkerne og på nettet. På dette site forsøger vi at give dig et overblik. Vi går stadig efter de gode kvalitetsprodukter, og kombinerer dem med nogle gode råd og idéer til, hvordan du skal bruge produkterne i din indretning.

Hjælp os med at blive bedre

Din mening betyder meget for os. Vi forsøger hele tiden at lave det bedste site for dig og andre brugere. Vi vil være på forkant med de bedste tilbud, gode tips og råd til, hvordan du får mest ud af dit hjem. Men vi behøver din hjælp til det. Skriv til os med ros eller ris, hvis du synes, der er noget, du mangler på siden. Send os også gerne dine egne tips eller erfaringer, hvis du har noget, du tænker andre kan få glæde af. Vi glæder os til at høre fra dig. På forhånd mange tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *