Nyd sommeraftnerne med en Karmameju plaid

Karmameju - Stribet plaid 'Coco' (Foto: cahetu.com)

Karmameju – Stribet plaid ‘Coco’

Når den danske sommer rigtigt er over os, betyder det ikke kun solskin, strandture, picnics og grill. Det betyder også lange og lyse sommeraftner og –nætter, som næsten skal nydes på altanen eller terrassen.

Men uanset hvor gerne vi ville, så når vi nok aldrig derop, hvor det er shorts-og-t-shirt-vejr til langt ud på natten i Danmark. Derfor er der god grund til at pakke sig ind, når sommersolen går på hæld, hvis man vil slippe uden om den værste sommerforkølelse. Den bedste måde at gøre det på, er at krybe ned under en stor plaid med sin kære. Og her kommer Karmameju ind i billedet.

Praktisk og flot

Karmameju er en dansk designvirksomhed, der beskæftiger sig med alt fra spa-produkter til sofaer – og derudover også plaider. Og det er de gode til. Karmamejus plaider er lavet af 100 procent bomuld, som udover at være vanvittigt blødt også er tungt og varmt at sidde med. Designet er i klare farver med striber, og plaiden kan derfor også sagtens gå som pyntegenstand i stuen, når tingene bliver lidt for enkle og minimalistiske. Så hvad end du spenderer sommeren i parken, på båden eller hjemme i haven, så er plaiden en uundværlig følgesvend.

One thought on “Nyd sommeraftnerne med en Karmameju plaid

  1. Pingback: De kolde aftener kræver en lækker plaid i varmen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *