Mette Ditmer sengetøj inspirerer og give energi

Mette Ditmer sengetøj er behageligt og flot (foto pudeland.dk)

Mette Ditmer sengetøj er behageligt og flot (foto pudeland.dk)

Der er tidspunkter, hvorpå at man tænker sig om. Hvad skal der ske? Hvad står jeg og mangler som person lige nu i livet? Er der ting, hvori jeg kunne blive bedre? Eller er der steder i min bolig, som jeg vil karakterisere som døde steder? Er der et eventyr, jeg ikke er draget ud på endnu. Er der steder i min bolig, som ikke inviterer men nærmest modstår menneskets nysgerrighed.

Måske er det soveværelset, der står og mangler et pift. Måske er det sengen, der for længe har stået uden forandring. Måske er det et sted, der alt for længe har været en kilde til evig undren, kedsomhed og træthed. Det kan være, der er brug for nyt sengetøj. Sengetøj har det med at inspirere og give ny energi til værelser, der længe har set trætte ud.

Tænkt som sengetøj

Med sengetøj fra Mette Ditmer får I jer noget sengetøj, der skinner af kvalitet. I får sengetøj, der giver jer glæde og gode dage sammen, og så får I livet, som det skal være, når sengetøj er smukt og stilfuldt. Mette Ditmer sengetøj er specialiseret sengetøj. Det vil sige prints, farver og mønstre er skabt med henblik på at skabe sengetøj, der er fuldført formmæssigt.

Når hjertet vælger, er det hele lidt sjovere

Der findes meget forskelligt sengetøj, og det vigtigste er at vide sig sikker på, at det man køber er det rigtige. Det er aldrig til at vide, men en måde at træffe en beslutning på er ved at tænke med hjertet. Hvordan føler jeg for dette sengetøj? Sætter det tanker i gang i mig, eller keder jeg mig ved tanken om det? Hvis sengetøjet behager dig, er det nok en god grund til at tage det med hjem. Det kan i hvert fald anbefales at gøre ting ud fra hjertet. Mette Ditmer har skabt sit med hjertet.

Læs flere indlæg på bloggen om sengetøj her:

Godt sengetøj i god kvalitet og mange farver
Ferm Living sengetøj er en gave til kæresten
Drøm om farver og sol med Hay sengetøj

Gå til Mette Ditmer’s egen hjemmeside her:

http://metteditmer.dk

2 thoughts on “Mette Ditmer sengetøj inspirerer og give energi

  1. Pingback: Mette Ditmer skaber stil og facon til hjemmet

  2. Pingback: Sengetøj junior – så er der noget til enhver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *