Indret soveværelse med hyggelige sengetæpper

Spred hyggen med flotte sengetæpper (foto cahetu.com)

Spred hyggen med flotte sengetæpper (foto cahetu.com)

Boligindretning er et vidt begreb. Der er mange måder at indrette sin bolig på, og mange produkter, der skal vælges til eller fra. Sengetæpper, puder, dyner og generelle temaer skal gå op i en højere enhed. Derfor er det godt at gøre sig nogle tanker om, hvad man mangler i sit soveværelse, og hvad der ville forbedre boligens generelle udtryk og indretning.

Sengetæpper er en af de ting, der næsten skal anses som uundværlige til sengen. Alligevel er det ikke alle der bruger dem, fordi man egentlig kan klare sig uden. Dog er det jo sådan med mange af vores ting, at de ikke er livsnødvendige, men de kan forbedre vores hverdag og trivsel. Sådan forholder det sig også med sengetæpper.

Et sengetæppe bruges til at rede sengen med, når man ikke sover i den. Det ligges altså ovenpå sengen og dækker madrassen til. Man kan også ligge sine dyner ind under et sengetæppe. Sengetæpper er med til at få sengen til at se pænere ud når man ikke skal bruge den til at sove i. Desuden gør de, at dynen og madrassen ikke samler støv i løbet af dagen. Om aftenen kan sengetæppet blot rystes fri for støv og foldes sammen.

Sengetæpper i forskellige farver

Netop fordi sengetæpper er med til at gøre noget ved den måde en seng fremstår på, er de også tilgængelige i mange forskellige farver og mønstre. Man kan få sengetæpper i patchwork, enkle farver, striber og så videre. Det er altså altid til at få et sengetæppe, der passer sammen med ens yndlingsfarver og soveværelsets andre temaer.

Der er flere danske boligfirmaer, der laver sengetæpper i forskellige størrelser og farver. Prøv for eksempel at kigge på det store online udvalg af Hay, der desuden også laver andre ting til boligen, så som plaider og puder.

Find de bedste sengetæpper her: http://www.cahetu.com/maerket/hay/sengetaepper.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *