Hvilke altaner kan jeg vælge imellem?

Få den altan der passer dit hjem (Foto Minaltan.dk)

Få den altan der passer dit hjem (Foto Minaltan.dk)

Står du med en drøm om, at din lejlighed bliver forøget med nogle kvadratmeter, og at du pludselig har din egen personlig have lige ude foran et vindue? Skal du til at bygge en altan? Så er der en masse ting, du skal tag stilling til. Det første er; hvilken altan skal det være? Der findes altaner i både beton, træ, glas og stål. Der er fordele og ulemper ved samtlige muligheder. Hvordan katten kommer du frem til noget, som du ved, du bliver glad for?

En altan matcher stilen

Start med at få noget inspiration. Undersøg billedarkivet på google og find ud af, hvilken slags altan, du rent faktisk synes, er pænest. De fleste vælger et stålstel – det vil sige at rammen, som holder altanen oppe er bygget af stål. Det er pænt, nemt at holde ved lige og nemt at arbejde med. Der er også nogle, som bagefter også vælger en stålaltan ud fra tanken om, at det skal være nemt at rengøre. Men du kan også gå i andre retninger og få sider af glas, gulv af træ eller gelænder af træ. Det er helt op til dig. Det er også værd at overveje hvilke gardiner du har foran døren til altanen, både i forhold til stil og farver, men også i forhold til hvor praktiske de er.

Få professionel hjælp

Et altanbyggeri kan hurtigt blive en noget indviklet affære. Derfor kan det være en god idé, hvis du kontakter et firma, som specialiserer sig i netop det. De vil hjælpe dig med at finde frem til den altan, du helst vil have og som matcher dine behov. Og desuden vil de også stå for en masse af de praktiske ting med boligen og kommunen, som skal på plads. Bor du ikke i lejlighed, men i hus eller bungalow, kan en balkon være løsningen for dig.

Læs mere om altaner her

One thought on “Hvilke altaner kan jeg vælge imellem?

  1. Pingback: Fra din altan får du udsigt til resten af verden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *