HAY – Vær sikker på gode viskestykker

Giver en lettere opvask (Foto Cahetu.com)

Giver en lettere opvask (Foto Cahetu.com)

Der er ikke noget mere irriterende end en opvask, der ikke kan blive tør, fordi viskestykket ikke er godt nok. Får opvasken lov at lufttørre, kommer der sådan nogle grimme kalkstreger på glassene. Så skal du gøre hele arbejdet om igen, når de skal bruges til en middag. Vil du undgå det, skal du købe nogle viskestykker af god kvalitet. De kan fås til en ti’er i mange forretninger, men så kan du ikke være sikker på, at de tørrer ordentligt. Så hvis du har plads i budgettet, er det en god idé at kaste lidt flere penge efter viskestykkerne. Køb for eksempel nogle fra mærket HAY.

Gode råd om viskestykker

Står du i den kedelige situation, at dine viskestykker virkelig ikke gør deres job ordenligt. Så er der nogle enkle ting, så er der nogle enkle ting, du kan gøre for at forbedre det.

  • Køb kun i 100% bomuld – det er bare bedre
  • Vask ved 95 eller 60 grader. Viskestykker bliver fyldt med bakterier, så det er bedst at vaske på det varmeste program. Men en lang vask på 60 er også fint.
  • Skift ud jævnligt. Viskestykkerne holder længere, hvis du ikke nedslider dem helt hver gang, de bliver brugt.

Mangler du gode viskestykker, kan du overveje at købe nogle af mærket HAY. De er alle af 100% bomuld, så hvis du behandler dem ordenligt, får du viskestykker, der tørrer ordenligt hver gang.

Se nogle HAY viskestykker her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *