Har du styr på dine nøgler. Køb et nøgleskab

Et smart nøgleskabe (foto: kontorting.dk)

Et smart nøgleskabe (foto: kontorting.dk)

Kender du det, at man kommer op på sit job og skal så låse op for ens skrivebordsskuffe med sin nøgle.  Men nøglen fungerer ikke i låsen. Samtidig så ligner den ikke helt din nøgle, da den er lyserød, og ligner nøglen til din datters cykel.

Når man kommer hjemmefra med det forkerte nøglebundt, så er der virkelig mange tinge, som kan gå galt. Ikke nok med, at du ikke kan komme ind til dine papirer til arbejde. Din datter kan heller ikke kommer af sted til skole.

Med et nøgleskab er der bedre mulighed for at kunne komme af sted med de rigtige nøgler. Et nøgleskab er normalt bygget op som et ganske normalt skab. Det er ikke så stort eller dybt, da det ikke skal meget plads til for at kunne indeholde nøgler.

Inde i skaber kan der være flere sæt nøgler, som normalt hænger på forskellige kroge. Dermed kan hvert familiemedlem have sin egen krog eller måske en hel række til sine nøgler. Dermed er der også styr på, hvilke nøgler der tilhører hvem.

Nøgleskabe kan også være brugbare i virksomheder

Det er ikke kun i hjemme, at et nøgleskab kan vise sig at være et nyttigt stykke inventar. Der er også mange arbejdspladser og virksomheder, hvor det kan betale sig at investere i et nøgleskab. Det kunne for eksempel være, hvis man har mange køretøjer på arbejdspladsen. Måske hvis en virksomhed har en større lagerfunktion, og derfor har mange gaffeltrucks, som alle har et sæt nøgler.

Det kunne også være en virksomhed, der har mange biler, som de ansatte kører rundt i. Der kan også være en virksomhed, hvor der af sikkerhedsmæssige årsager er behov for mange låste døre. Dermed er der måske behov for et nøgleskab i vagtstuen, som kan indeholde nøgler til de mange aflåste lokaler. 

 

Find dit nye nøgleskab hos kontorting

3 thoughts on “Har du styr på dine nøgler. Køb et nøgleskab

  1. Pingback: Gør dine lys personlige med lysmanchetter

  2. Pingback: Få fat i en termokasse og ha’ styr på maden til firmafrokosten eller anden begivenhed.

  3. Pingback: Gør skindende rent med en god glasrens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *