Gør ryggen glad – Vælg Tempur

En Tempur Madras er god for kroppen (Foto Tempur)

En Tempur Madras er god for kroppen (Foto Tempur)

En dårlig seng eller madras sætter din spor. Ud over at du sover mindre og søvne er af dårligere kvalitet, vil din ryg også brokke sig gevaldigt. Og det skal tages alvorligt. Kan din madras ikke støtte din ryg, hvor den har brug for det, skal den skiftes ud, og det skal gå stærkt. Der er ingen grund til, at smerterne i ryggen bliver permanente eller udvikler sig til noget kronisk.

Tempur tilpasser sig dig…

Ikke omvendt. Produktet er specialdesignet til at finde frem til, hvor din krop har brug for at få støtte og afhjælpe der, hvor den kan. Derfor risikerer du aldrig, at din ryg brokker sig over søvnen. Tempurs produkter lader dig finde den stilling, du synes er mest behagelig og vil lægge sig op af dig og holde både ryg, nakke og lænd.

Det medfører også, at Tempur-madrasser er gode at vælge til både dig og din partner. Fordi madrassen er så god til at støtte hele din krop hele natten igennem, vil det modvirke, at I ruller ind mod midten og skaber uligevægt. I kan selvfølgelig vælge at ligge tæt, men I kan være sikre på, at madrassen vil sørge for, at I hver især bliver støttet. Det mindsker også behovet for at vende og dreje sig hele natten.

Klik her og find din nye Tempur madras

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *