Gør drømmen om en balkon til virkelighed

Ny balkon (Foto: minaltan.dk)

Ny balkon (Foto: minaltan.dk)

Det kan hurtigt blive rigtig træls at bo i lejlighed, hvis der ingen mulighed er for at komme udenfor i solskinsvejret. Det er ikke altid, der er tilknyttet en fælles have. Og det kan egentlig også være meget rart at have sit eget. Hvis det er tilfældet, kan det være, du skulle overveje at starte på planerne til at bygge en balkon.

Det kan blive et hyggeligt fælles projekt

Balkoner bliver jo ikke bygget på en dag. Og den proces, som ligger forud for et færdigt byggeri kan måske forekomme lang, men hvis du involverer resten af din opgang i den, kan den faktisk gå hen og blive ret hyggelig. Det er som regel nemmere, jo flere I er, at få tilladelse fra kommunen. Og det er I nødt til for at få byggetilladelse. Og når byggeriet går I gang er der mange gode arbejdsdage forude, som kan danne nye sociale bånd på tværs af etager.

Hent hjælp udefra

Hvis du eller I ikke er gearede til at lave jeres eget byggeprojekt, er det også en mulighed at få hjælp til hele processen udefra. Der findes nemlig firmaer, som specialiserer sig i at lave balkonbyggeløsninger for opgange og andre kunder. Der bliver du taget i hånden og fulgt hele vejen fra idé og indhentning af tilladelse fra kommunen til byggeriet står færdigt.

Er du interesseret i en balkon? Læs mere om det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *