Fra din altan får du udsigt til resten af verden

Altanen bliver dit nye yndlingsrum (foto minaltan.dk)

Altanen bliver dit nye yndlingsrum (foto minaltan.dk)

De færreste er så heldige at have et rum, hvor der er uendeligt højt til loftet. Et rum, hvor du kan få luft til hovedet uden at åbne et vindue. De færreste har et rum, der kun er deres, men som samtidig åbner op til hele verden.

Med en altan har du muligheden for at få dette rum. Et rum med plads til at være dig selv, hvor du kan lette tankerne op i det uendelige eller lægge dig fladt og slikke sol. Samtidig med at det er dit helt private rum. En altan er udgangen fra dit hjem, men ikke indgangen for andre end dem, der er gået derud.

På en altan kan du gå fra dit køkken ud i naturen, kigge ned til havnen, op på mågerne eller ud til den anden ende af byen. Du kan se ting, man ikke ser, når man befinder sig på jorden.

En privat altan

Det er svært at være helt privat så snart himlen bliver loftet over ens hoved. Det vil som regel være nogle, der er højere oppe end en, eller nogen, der blot går på jorden og kan se igennem tremmerne på en almindelig altan. Derfor findes der altanafskærmninger.

Altanafskærmninger lukker tæt på resten af din omverden ude. Disse fås både i plast, sejl og glas og kan sættes op, som det passer dig. Med disse er der ikke åbent fra nogle af altanens sider undtagen toppen, hvor solen og luften jo helst skal kunne komme med den friske luft.

Altanen kan være udgangen fra det rum, du ønsker det. Du kan sætte den på din villa eller din lejlighed. Og den kan være så stor, du ønsker det. Er du til det franske eller bungalowstilen? Uanset hvad, er der en altan, der passer til dig. Find f.eks. din altan her på www.minaltan.dk.

Skal du bruge mere inspiration, så kan dette anbefales:

Hvilke altaner kan jeg vælge imellem?

En altan forlænger boligen

Ny altan får huset til at stige i værdi

 

2 thoughts on “Fra din altan får du udsigt til resten af verden

  1. Pingback: Altanafskærmning skaber læ og private omgivelser

  2. Pingback: Altaner giver dig muligheden for at nyde byen fra oven

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *