Så er det tid til at få fyldt lageret op med en masse farvepatroner

Farvepatroner (foto: kontorting.dk)

Farvepatroner (foto: kontorting.dk)

Hvad er den mest irriterende ting i verden? Okay, det kommer selvfølgelig helt an på sammenhængen. Men hvis du arbejder på et kontor, og du skal til at give en præsentation om et projekt, hvor du skal dele en masse sedler ud til mødedeltagerne, så er det mest irriterende, når printeren strejker. Det er bare sådan noget, der altid sker. Nogle gange kan man ikke gøre noget ved det, men andre gange kan man godt forebygge det. Hvordan det? Læs mere om det her under, så det ikke sker for dig før din vigtige præsentation.

Det er ofte farvepatronerne, der løber tør

Det helt oplagte problem med printeren er nemlig, at farvepatronerne er løbet tør for blæk. Det sker. Og det sker ofte! Men du kan jo undgå dette problem, hvis du bare lytter til printeren, når den fortæller, at den er ved at være løbet tør for blæk. Og så er det, at du skal have et lille lager af ekstra farvepatroner klar ved hånden, så du hurtigt kan få skiftet den og alligevel få printet, hvad det er, du skal have printet. Så gå aldrig ned på farvepatroner – det må du simpelthen ikke!

Hav mange farvepatroner liggende på kontoret

Og det er netop derfor, at det kan betale sig at købe mange farvepatroner ind, så der ligger en masse på kontoret. Du må dog ikke købe for mange, for de kan ikke holde sig for evigt. Men køb et passende antal, så du ikke skal rende nede og købe nogle hver anden dag. Evt. bestil dem og få dem leveret til kontoret. Det sparer dig for endnu mere besvær.

 

Find et godt sted at købe farvepatroner til printeren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *