Få gode idéer til at bruge stål altaner bedst muligt

En galvaniseret stålaltan er en fantastisk altan (foto minaltan.d)

En galvaniseret stålaltan er en fantastisk altan (foto minaltan.dk)

Stål altaner er et hyppigt valg, når der skal bygges altan på høje huse. De er nemme at sætte op, holder godt og har et pænt design, der kan laves, så det passer til de fleste huses arkitektur. Der er desuden mange muligheder med stål altaner. Først kommer her et par forslag til, hvordan du kan vælge, at din altan skal være og dernæst, i afsnit to, kan du få idéer til, hvad du kan bruge din altan til og hvordan du udnytter den bedst muligt året rundt.

 

Plads til små spirer og store planer

Stål altaner kan se ud på mange måder. Er der ikke meget plads at gøre godt med, kan du få lavet en lille altan, hvor du lige kan gå ud og trække en mundfuld frisk luft. Her er det godt at vælge nogle materialer, der er slidstærke, fordi den lille altan vil blive slidt mere alle steder. Blandt slidstærke materiale findes beton til gulvet. Vælg eventuelt også en glas eller gitter facade, så der bliver lukket maksimalt lys ind på terrassen og dermed også ind af terrassedøren, så du også kan få lys ind i værelset hvorfra terrassen går fra.

 

Stål altaner året rundt

En god altan er en fleksibel altan. Det er dejligt med mulighed for at overdække en del af altanen med enten en markise eller med den altan, der hænger ovenover. Det er også en god idé at få læhegn, som kan tages ned, hvis der ikke er behov for dem om sommeren og sættes op, når vinden begynder at blæse lidt hidsigere hen på sensommeren og efteråret. Brug altanens rækværk til at sætte blomsterkummer og grill på. Dette udnytter pladsen bedst muligt. Vælg også gerne klapsammelige møbler.

 

Du kan læse mere om stål altaner og andre altantyper

 

Se også:

Sådan finder man de bedste altaner priser

Hvilke altaner kan jeg vælge imellem?

One thought on “Få gode idéer til at bruge stål altaner bedst muligt

  1. Pingback: Nyd sensommeren på din altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *