Et godt spisebord indbyder til mere end dagligdagens måltider

Spisebordet er et altmuligt-bord (foto traevarer.dk)

Spisebordet er et altmuligt-bord (foto traevarer.dk)

Et godt spisebord er et sted, man samles, et sted hvor man har lyst til at opholde sig. Det er ikke ligegyldigt, hvilket spisebord du vælger til dit hjem. Et godt spisebord er et bord, der indbyder til mere end dagens daglige måltider.

Spiseborde kommer i mange størrelser. Hvilken størrelse du skal vælge, afhænger selvfølgelig af pladsen hjemme hos dig. Hvis din studielejlighed er lidt træng, er der andre løsninger til dig, end til dig der bor i en større villa eller måske bare en større lejlighed.

Uanset hvad findes der mange gode løsninger på spiseborde til alles behov. Nogle har én størrelse, andre kan enten trækkes ud og forlænges med en ekstra plade eller også har de klapper for enden, som kan foldes op. Der er altså flere gode muligheder for at udvide dit spisebord, når du ved lejlighed får brug for det.

Et spisebord der kan foldes ud og ind til forskellige størrelser er godt til andet end måltiderne. Der kan selvfølgelig sidde mange, når det er foldet ud. Men når det er foldes ud er der også plads til dagens kreative udfoldelser med pen og papir – eller måske bare til at folde morgenavisen helt ud.

Et spisebord skal være i god kvalitet

Når du investerer i et spisebord, er det vigtigt, at kvaliteten er i orden så det bliver en langvarig glæde. Det er ikke sjovt, at det ikke er lakeret ordentligt, så det får pletter med det samme. Og det er ikke sjovt, at skruerne falder ud, fordi de ikke kan sættes ordentligt i. Vælg derfor et spisebord i god kvalitet; så er du sikret mange fine stunder alene, med masser af venner og god mad, morgenavisen, tegnepinden, eller hvad du har lyst til at sidde med. Med et godt spisebord er der plads og tid til det hele.

Find dit spisebord her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *