En god seng er starten såvel som slutningen på en god dag

En god seng er en du altid glæder dig lidt til (sengespecialisten.dk)

En god seng er en du altid glæder dig lidt til (sengespecialisten.dk)

Hvis du sover dårligt for tiden, har ondt i ryggen dagen lang eller er øm og stiv, når du vågner om morgenen, kan det være, du har brug for en ny seng.

Den rigtige seng kan nemlig optimere din dagligdag på flere måder. Hvis du sover godt om natten, fordi du har en seng, der passer til din krops behov, er du også i højere grad sikret en dag med mere overskud. Derudover gør en seng, der passer til din fysik også, at du mindsker smerter i for eksempel ryggen eller lænden.

Færre smerter vil ligeledes optimere din dag. Derfor er det vigtigt at have en seng, der passer til dig. Det vil give dig en god start på dagen, hvor din krop er frisk og udhvilet, og når du igen lægger dig om aftenen, vil din krops fysiske behov blive stimuleret igen.

Senge til mange typer

Senge findes i mange afarter. Nogle er basale. De har en kvalitetsmadras og et solidt stel. Andre kan eleveres eller har særlige madrassammensætninger, der tager forbehold for andet end kroppens stivhed. De har for eksempel indlagte lag, der er gode til at absorbere fugten, som kroppen afgiver natten over.

En elevationsseng er til dig, der gerne vil have lidt ekstra i hverdagen. Med denne er det lige før sofaen for eksempel går hen og bliver overflødig. I elevationssengen kan du med et enkelt klik regulere alt efter, om du ønsker at ligge, læne eller sidde. På den måde er stillingen altid op til dig.

Madrassen er i sidste ende det vigtigste element. Nogle rygge har brug for bløde underlag, hvor andre skal have noget hårdt at ligge på. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvilke behov du har, før du investerer i en ny seng – den rigtige sengeinvestering vil gøre underværker.

Find din seng hos sengespecialisten.dk/senge/

One thought on “En god seng er starten såvel som slutningen på en god dag

  1. Pingback: Den rigtige seng fører dig ad sine lag til drømmeland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *