En Dunlopillo seng holder dig vågen

...fordi du sover så utroligt godt i den, naturligvis. (foto dunlopillo.dk)

…fordi du sover så utroligt godt i den, naturligvis. (foto dunlopillo.dk)

En Dunlopillo seng holder dig frisk og vågen. Ja, det lyder mærkeligt, men den er god nok. Hvis du vil have mest muligt ud af dine vågne timer, er en god nattesøvn det vigtigste. En forkert seng vil bevirke, at du sover mindre tungt. Dit hjerne har brug for tung søvn, hvis du skal kunne maksimere din ydeevne i dine vågne timer. Desuden skal din krop støttes bedst muligt, så du ikke får ryg, skulder –eller nakkeproblemer.

Mange senge bliver i dag lavet med selection, og det er en fantastisk funktion, du ikke kan undvære, hvis først du har haft den. Vi bruger soveværelset til meget mere end blot at sove, og derfor er det vanvittigt rart med en seng, der kan justeres korrekt efter formålet.

Du kender det sikkert godt.. Du falder i søvn med bogen i hånden eller fjernsynet tændt. Du ligger skævt med nakken, og du får afbrudt din nattesøvn. Det kan du undgå med en selectionsseng, der kan indstilles, så du sidder korrekt oprejst.

Gode råd til en ny Dunlopillo seng

Når du skal have ny seng, er det vigtigt, at du får den rette. En seng skal tilpasses den enkelte, og det giver derfor ikke mening at snakke om det korrekte valg.

En tommelfingerregel er helt klart, at du bør finde en seng, der er mindst tyve centimeter længere end dig selv. Har du en samlever, får du gæster eller ligger du generelt uroligt, bør den være minimum 180 centimeter bred.

Normalt skal der være 90 centimeter per person, men det optimale er 120 centimeter. Netop fordi sengen bruges til langt andet end blot søvn. Har du ikke mulighed for at brede dig, vil det forstyrre din nattesøvn.

Find din Dunlopillo seng her: http://www.dunlopillo.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *