En altan forlænger boligen

Det er lettere end du tror at få en altan (foto minaltan.dk)

Det er lettere end du tror at få en altan (foto minaltan.dk)

En altan er den perfekte måde at forlænge boligen på. Skabe et ekstra rum på dine sparsomme kvadratmeter.

De fleste ejendomme kan få en altan, men skal du i gang med at bygge en ny altan, så er forår eller efterår gode årstider. Her undgår du frost, der forhindrer arbejdet, og så er det rart at have altanen klar til sommer!

Det er nemlig netop i de lune sommeraftener eller i de lyse sommermorgener, at du får mest muligt ud af din altan. Her kan du nyde morgenkaffen eller aftenens grillmad under åben himmel.

Der er selvfølgelig forskel på, om du skal have en altan fra soveværelset eller stuen. Alt efter hvilket rum du forlænger, vil altanens funktion ændre sig.

Vælg en altan, der passer til huset

Du skal selvfølgelig købe en altan, der matcher huset både æstetisk og praktisk. Det vil for eksempel være malplaceret at bygge en altan i stål, hvis du bor i et svensk træhus. Altaner kan opføres i stort set alle materialer, så det burde ikke være et problem at finde den rette. Det bør du snakke med dit byggefirma om.

Sørg også for at bygge i den rette størrelse. At tale om den rette størrelse kan selvfølgelig være noget sludder, men størrelsen vil være et produkt af pris, udseende, funktion og muligheder.

Jo mindre en ejendom, du ejer, jo mindre vil din altan naturligvis også blive. Dette både af praktiske og æstetiske årsager.

Snak med din bankrådgiver om, hvor meget du kan ofre på byggeriet, men gå ikke på kompromis med kvaliteten. En altan bliver en vigtig del af huset, og den skal hænge der i mange år. Den kan desuden være dyr at vedligeholde og skal derfor laves ordentligt!

Få din egen altan her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *