Den rigtige seng fører dig ad sine lag til drømmeland

Sov dybere og længere (foto Dunlopillo.dk)

Sov dybere og længere (foto Dunlopillo.dk)

Du har næppe lagt dig til at slumre i din seng netop nu. Men det er stensikkert, at du tilter ned i den senere i dag. Og det er også sandt, at du rejste dig fra en seng i morges. Men hvordan har kroppen haft det? Tager det altid den halve morgen at få strakt leddene bare halvt ud?

Den rigtige seng gør det halve af arbejdet for dig. Nok bliver man mere morgenstiv med alderen, men hvis man vågner efter at have ligget i de rigtige bløde lag natten over, vil snakken være helt anderledes. Den gode seng svøber sig nemlig om din ryg, dine ben og dine skuldre. Den former sig efter dine ømme punkter og lader både hoved og krop slappe af, til dagen igen står klar for fodenden.

Der er forskel på, om man har brug for en madras, der er hård eller blød. Om den skal have bløde zoner, eller om den skal være ens i hele sin tekstur. Vi er forskellige som mennesker, vi skal have forskellige senge.

En seng med luksus til

Hvem holder ikke inderst inde af luksus? Måske mener man ikke, politikere bruger skattekroner rigtigt. Måske er det forkert af dem at flyve på første klasse. De kunne også have drukket mindre cava. Ikke desto mindre kan de fleste nok forstå, at det er dejligt at nyde godt af livets muligheder.

En seng er en af disse muligheder. En elevationsseng rejser dig op om morgenen. Du undgår skævvrid fra morgenstunden, og om eftermiddagen kan du smække benene op, når du kommer hjem fra arbejde. Elevationssengen kan nemlig reguleres ved benene, så du ikke skal kæmpe med puder og ”for højt” og ”for lavt”. Du trykker blot på fjernbetjeningen, og så har du de lag, du har brug for.

Find din nye seng hos http://www.sengespecialisten.dk/senge/

Læs mere om senge her:

En god seng er starten såvel som slutningen på en god dag

En seng skal være så god, at man savner den

Sov bedre takket være elevationssenge fra Dunlopillo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *