De kolde aftener kræver en lækker plaid i varmen

En plaid er en god ting at have ved hånden (foto cahetu.com)

En plaid er en god ting at have ved hånden (foto cahetu.com)

Vintertid er hyggetid i lille Danmark, og derfor er det jo ekstra heldigt, at vi danskere er så gode til at hygge os. Det har mange års vintre lært os, og sådan et par kolde og mørke måneder slår os derfor ikke så nemt af pinden. Det handler simpelthen bare om, at få den kolde tid til at forløbe så dejligt og hyggeligt som muligt. Lige så snart det bliver december, er der julehygge i massevis, men indtil da og i de måneder, der følger efter december, må man være lidt kreativ.

Når man kommer ind fra vinterkulden kan man jo passende pakke sig ind i en lækker plaid, der kan være af uld eller andre materialer. Lige meget hvilket giver plaiden masser af varme, og du kan rigtig smyge den omkring dig, mens du ser en god film, læser en spændende bog eller drikker en kop varm the. Lad hverdagens stress og jag forsvinde, når du pakker dig ind i din plaid.

En plaid er bedstemoragtig på den måde, der er lig med hygge og hjemlighed

Mange forbinder måske plaiden med ”hjemme hos morfar og mormor”, og der er også noget super hyggeligt over den. Måske lidt på samme måde, som da man var barn og besøgte sine bedsteforældre. Her handlede det kun om at have det godt og hygge sig med sin familie, og hvis man kan overføre det til plaiden, så er det fremragende.

Den moderne plaid er dog lidt mere end hygge og varme. Plaider fås i et utal af farver og mønstre, og plaiden er så at sige blevet moderigtig. Det er ikke kun på dig, at den vil gøre nytte, for en plaid i et lækkert materiale og nogle flotte farver er et helt kunstværk i sig selv. Hæng plaiden over sofaens armlæn eller over stoleryggen, og det vil bidrage positivt til udsmykningen i dit hjem.

Plaid – se et stort udvalg her

Se på en god Karmameju plaid her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *