Blandede bolcher er til dig som ikke kan vælge

Sæt bolcher som en del af velkomsten (foto: kontorting.dk)

Sæt bolcher som en del af velkomsten (foto: kontorting.dk)

Det er blevet fredag og dermed afslutningen på en lang og hård arbejdsuge. Du ved at du skal nyde den kommende weekend. Og den kommende weekend starter allerede i aften. Og i aften skal du bruge kvalitetstid sammen med din familie. I skal nemlig, ligesom så mange andre danske familier, bruge aftenen sammen i selvskab med en rigtig god familiefilm. Men ligesom at det kan være svært, at vælge en film for alle, kan det hertil være svært, at vælge det rigtige fredagsslik. Og I skal naturligvis have fredagsslik.

 

Blandede bolcher er en god måde, at forsøde tilværelsen på

Men i stedet for, at få sved på panden over, at det kan være svært at vælge, kan du blot vælge blandede bolcher. Her er der nemlig lidt til enhver. Blandede bolcher er på en måde lavet til dig, som ikke kan vælge. For når du køber blandede bolcher behøver du ikke at vælge noget fra. Med blandede bolcher vælger du nemlig kun til. Blandede bolcher er en lille luksus som man kan tage sig i en travl hverdag. Men det er naturligvis også en luksus, som man kan tage sig, når man skal være sammen med hele familien en fredag aften. For med blandede bolcher er der med garanti en favorit til hvert enkelt familiemedlem. Og hvis nu familien ikke får spist alle de blandede bolcher, kan du jo med rette tage de blandede bolcher på ind på arbejdet den kommende mandag.

 

Hav noget at byde gæster på

På den måde kan du give lidt af den søde luksus videre til dine medarbejdere eller kollegaer. Og ligesom at dine kollegaer er forskellige imellem, er dine blandede bolcher heldigvis også forskellige imellem. Men der er med garanti også en favorit iblandt de mange bolcher hos dine kollegaer. Om ikke andet kan blandede bolcher være en måde, at skabe kontakt til dine kollegaer. Og på den måde kan det jo være, at du bliver månedens medarbejder i næste måned.

Se et stort udvalg af blandede bolcher her

 

Læs også:

Magnetisk glastavle gør det let og lækkert at hænge ting op

En lamineringsmaskine kan spare dig for meget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *