Altan inspiration

Hold en rigtig sommerfest på din altan (foto minaltan.dk)

Hold en rigtig sommerfest på din altan (foto minaltan.dk)

Alt for ofte ender man med at være lukket meget inde i sin egen boble i sit hjem. Det er ikke fordi, man nødvendigvis vil have det sådan. Det bliver bare for upraktisk at skulle trække i overtøj og sko og så ned på gaden, hver gang man vil lade sig inspirere af omverdenen. Men det problem kan man hurtigt komme udenom med fri adgang til altan inspiration. Hvis man har en altan, kan man gå ud når som helst og sidde og betragte verden og få ny inspiration.

Beriget med altan inspiration

Det er skønt at kunne gå ud på sin altan og få altan inspiration ligeså ofte, man vil. Der foregår alt muligt i naturen og i gaderne, som kan inspirere én og lige give én sit input-fix. Det er en berigende kilde med altan inspiration, også for folk der ikke nødvendigvis omsætter den inspiration i kunst eller andet kreativt. Altan inspiration giver alle en følelse af at være mere en del af verden, og det er en kilde til inspiration som er unik i den forstand, at vi alt for sjældent får lov til bare at sidde og betragte andre mennesker, uden at det skal være akavet eller decideret uhøfligt, hvor end velment ens opmærksomhed er.

 

Plant din egen have

Men fra ens egen altan kan man sidde og betragte verden i ro og mag, uden at nogen bliver generet af det.
Det er vigtigt at stoppe op og bare observere og se hvordan verden tager sig ud. Vi er hele tiden på farten og når knap at se os omkring, for alle de ting, der hele tiden er i vejen i form af noget vi skal nå at gøre. En altan kan være den oase, hvor man kan stoppe op og bare kigge på verden og få sin altan inspiration. En altan vil virke berigende og afstressende og tilføre ens liv ny værdi.

Få altan inspiration her

 

Klik dig videre herind:

Udsmyk din altan og vær klar til sommerens fester

Hvilke regler er der for at bygge balkoner?

2 thoughts on “Altan inspiration

  1. Pingback: Stål altaner holder længere end noget andet

  2. Pingback: Tjek altaner pris inden du vælger din altan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *