Undgå rust med en altan i galvaniseret stål

altan i galvaniseret stål (foto: minaltan.dk)

altan i galvaniseret stål (foto: minaltan.dk)

Har du allerede en altan, eller overvejer du at tage ud og købe en, så du fremover kan få langt mere ud af udsigten fra din lejligheds høje placering. Inden du tager ud og investerer dine hårdt tjente kroner på en altan, så er der flere ting, du skal overveje. Og det drejer sig blandt andet om, det materiale din altan skal laves i. De mest gængse former for materiale er beton og stål. Betonaltaner bliver ofte brugt til ældre bygninger, fordi der findes et krav fra kommuner om, at altaner på gadesiden skal passe til bygningens stil, og her vil en stål altan ofte ikke være acceptabel.

Altan i galvaniseret stål er langtidsholdbar

Den anden mulighed er en altan i stål. Og det kan måske undre nogen, for stål er et meget tungt materiale, langt tungere end for eksempel aluminium, så hvorfor skulle det være en god ide, når altanen skal hænge frit ud fra en høj bygning. Men faktum er, at en altan i stål er langt mere holdbar. I dag skal en altan kunne holde til cirka 375 kilo pr. kvadratmeter, og det klarer en stålaltan så let som ingenting. Derudover er det en fordel at købe en altan i galvaniseret stål, så får du både langtidsholdbarheden, og en altan der ikke ruster væk fra dig. Når vi snakker om stålaltaner, så er der ingen tvivl om, at kvaliteten er helt i top, og at du kommer til at nyde din altan i mindst 30 år, men vi snakker også om en altan, der er betydeligt flottere end andre altaner.
Det helt rigtige altangulv
Når du vælger en altan, skal du ikke kun tænke på, hvad selve rammen, skal laves af. Du skal også overveje, hvilket materiale du vil have som gulv. Her kan du vælge mellem hårdt træ, fiberbetongulv og fliser. Når du skal vælge mellem disse materialetyper, så handler det mest om, hvad dit øje synes godt om.

Læs mere om altan i galvaniseret stål her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *